Pravno obvestilo

Izključitev odgovornosti

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu ne moremo jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh.

MINVOS - Znanje za vse in EIC Univerzum Minerva Maribor ne sprejema nobene odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, MINVOS - Znanje za vse oz. EIC Univerzum Minerva Maribor ne prevzemata nobene odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Mreža MINVOS kakor tudi EIC Univerzum Minerva Maribor ne prevzemata nikakršne odgovornosti za oglase izobraževanj, njihovo vsebino predvsem pa ne jamči za termin, kraj oz. drugo obveznost ali karakteristiko, ki je navedena v oglasu. Vse nesporazume mora iskalec reševati z izvajalcem oz. oglaševalcem osebno. Mreža MINVOS ne bo preverjala vsebine oglasov na portalu minvos.si.

Plačila, rezervacije, potrdila rezervacij, diplome oz. pisna dokazila, nagrade in ostale zadeve, ki izhajajo iz izobraževanja mora iskalec oz. slušatelj reševati osebno z izvajalcem Mreža MINVOS kakor tudi EIC Univerzum Minerva Maribor ne prevzema nikakršne odgovornosti za nesporazume, ki izhajajo iz naslova izobraževanja ali oglasa za izobraževanje.

Mreža MINVOS kakor tudi EIC Univerzum Minerva Maribor ne odgovarjata za prijave, rezervacije ali druga razmerja oz. korespondenco med izvajalcem in slušateljem (iskalcem). Mreža MINVOS kakor tudi EIC Univerzum Minerva  Maribor ne bosta preverjalo prijav na oglase niti rezervacije oz. korespondenco med iskalcem izobraževanja in izvajalcem oz oglaševalcem izobraževanja. Mreža MINVOS kakor tudi EIC Univerzum Minerva Maribor ne prevzemata nikakršne odgovornosti za podatke iskalcev izobraževanj.

Mreža MINVOS kakor tudi EIC Univerzum Minerva Maribor nista odgovorna za:

  • kakršnekoli okvare ali izgubo podatkov, ki so posledica napak programske preme ali strojne opreme podjetja, stranke ali iskalca izobraževanja.
  • morebitne poškodbe programske opreme ali računalniške opreme s katero iskalci ali stranke uporabljajo portal www.minvos.si.
  • slabo delovanje ali nedelovanje portala www.minvos.si. zaradi motenj ali nedelovanja internetnega omrežja
  • motnje delovanja portala www.minvos.si., ki so posledica višje sile.
  • izgubo dobička ali poslovno škodo, ki bi lahko ali je nastala kot posledica napačnega delovanja ali nedelovanja portala www.minvos.si.
  • netočne podatke, ki jih stranke objavljajo na portalu portalznanja.com
  • pozno, pomanjkljivo ali ne dostavo sms in/ali elektronskih sporočil.
  • za škodljive posledice uporabe vsebin portala www.minvos.si. niti za njihovo pravilnost, točnost, popolnost ali ažurnost.

Vse informacije na spletnem portalu www.minvos.si se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Obveznosti strank, ki vpisujejo oglase v center znanja

Stranke se obvezujejo, da bodo objavljali izobraževalne oglase, ki ne bodo kršili veljavnega Zakona o oglaševanju ali/in bili v nasprotju z veljavnim Slovenskim oglaševalskim kodeksom. Stranka se zavezuje, da se ne bo objavljala oglasov, ki bi lahko prizadeli spoštovanja človekovega dostojanstva; vzpodbujali rasne, spolne ali narodnostne diskriminacije in verske ali politične nestrpnosti ali vzpodbujali dejanja, ki škodujejo zdravju in varnosti ljudi ali zaščiti okolja ali kulturne dediščine, žalili verske ali politična prepričana ali škodili interesom uporabnikov portala www.minvos.si.

 

Varstvo osebnih podatkov

MINVOS - Znanje za vse se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Ob obisku spletne strani se nekateri podatki  shranijo na strežnik in so anonimni ter se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Reševanje sporov

Za reševanje sporov je pristojno sodišče v Mariboru.

PROJEKTI


Ambasador znanja


Sistem kakovosti MiQ


Noč moč neformalnega


Ljudje najdejo rešitve


Brez nas ne bo šlo. NVO!


Grozd MINVOS


Spletne učilnice


MINVOS Kamp


Zbor članic


Odprtokodna podpora


Neformalno garantiramo kakovost - Licenciranje predavateljev


Razvoj družbenih inovacij in prenos javnih pooblastil

Financerji projekta

LOGOTIP-ESS-SLO
mjup

Konzorcijski partnerji

 umi
 primss
 nefiks

Pravno obvestilo

Uporaba spletne strani in varovanje zasebnosti
Licenca Creative Commons
Spletna stran minvos.org je objavljena pod licenco Creative Commons
Priznanje avtorstva 4.0 International.

PRAVNO OBVESTILO

Kontaktirajte nas

059 055 575
051 244 399
EIC Univerzum Minerva Maribor
Prušnikova ulica 46, p.p 614
2001 Maribor
Pisarna: Arnolda Tovornika 13
2000 Maribor

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..